Ruya, un superiaht destinat croazierelor transatlantice. Arata de-a dreptul fermecator!

Sambata, 05 Decembrie 2015, ora 00:00
2578 citiri
Ruya, un superiaht destinat croazierelor transatlantice. Arata de-a dreptul fermecator!
Foto: Hessen Yachts

Nu este nici pe departe o ambarcatiune de lux de dimensiuni modeste, dar superiahtul Ruya reuseste sa isi pastreze un aspect cochet chiar si in ciuda celor 47 de metri lungime pe care ii are nava.

Poiectul se afla in lucru la santierul firmei Heesen Yachts si este pregatit de lansarea la apa in martie 2017. Pana atunci insa, designerii sai ne incanta cu detalii amanuntite care dezvaluie putin cate putin farmecul acestui vas, dupa cum relateaza revista Luxatic.

De la decoratiunile interioare si pana la noile caracteristici tehnologice adaugate vasului, Ruya se dovedeste un adevarat omagiu adus croazierelor de lux.

Ambarcatiunea este prevazuta cu elemente de stabilizare pentru a atenua efectul de resac in momentul in care iahtul este ancorat, iar carena sa de otel este astfel construita incat nici cel mai sensibil pasager nu se poate plange de senzatia de rau de mare in timpul croazierei.

Superiahtul Ruya este conceput sa ia la bord 12 pasageri care pot fi gazduiti in cele 5 cabine de lux de pe vas. Mai mult, acestia pot pleca inclusiv intr-o croaziera transatlantica, nava avand o autonomie de 4000 de mile marine la o viteza de 12 noduri.

4 dintre cabine sunt prevazute cu paturi duble si o cuseta suplimentara, fiecare dintre acestea avand propria baie. Cabina principala are dimensiuni apreciabile, iar decorul este unul rafinat.

Acelasi lucru se poate spune si despre saloanele principale ale navei, designerii de a Hessen decorand interiorul in tonuri neutre care degaja o senzatie de intimitate si caldura.

Puntile deschise insumeaza 180 de metri patrati, cu doua locuri de servire a mesei in aer liber si mai multe locuri de relaxare. La pupa, o platforma de plaja poate fi folosita pe post de trambulina, vasul neavand o piscina proprie.

Cala vasului adaposteste si o salupa de viteza de 6,5 metri lungime cu care poti pleca in explorarea tarmurilor noi descoperite sau te poti plimba de placere pe valuri.

#lansare superiaht Ruya, #design iaht Ruya, #ambarcatiune de lux, #Hessen Yachts , #Yachting