Ridica panzele si concureaza in regatta de Ziua Marinei

Sambata, 10 August 2013, ora 00:00
2195 citiri
Ridica panzele si concureaza in regatta de Ziua Marinei
Foto: Yachting123

Sarbatoreste Ziua Marinei participand la Regatta Bricul Mircea Samsung, organizata in perioada 15-18 august 2013, in perimetrul Portul Tomis, Constanta - Marina Eforie Nord - Mangalia - Life Harbour Limanu, Romania.

La linia de start sunt asteptate peste 25 de ambarcatiuni cu vele, impartite in cele doua clase, racers si cruisers, acestea urmand sa participe la curse de tip offshore, respectiv inshore.

Programul Regattei Bricul Mircea - Samsung incepe in seara zilei de miercuri, 14 august, cu o procedura standard de inregistrare si o sedinta tehnica.

Competitia propriu-zisa va incepe joi, 15 august 2013, cu o cursa offshore, ambarcatiunile urmand sa plece din Portul Tomis catre Marina Eforie Nord. Vineri, 16 august 2013, va avea loc o noua cursa offshore in perimetrul Eforie Nord - Mangalia.

Foto: Charter World

Sambata si duminica, in intevalul 17-18 august, vor avea loc cursele inshore care se vor desfasura in fata Portului Mangalia, se arata in comunicatul organizatorilor.

Daca vrei sa te inscrii si tu, poti descarca documentele necesare de pe site-ul oficial al Cupei McCANN 2013 (din care face parte aceasta regatta), de la "Regulament".

Va trebui sa completezi formularul de inscriere dar si declaratia pe proprie raspundere. Pe aceasta din urma o vei semna miercuri seara, dupa ce vei asista la citirea instructiunilor de cursa.

Foto: livesaildie

De asemenea, inscrierea se face pe e-mail la office@ycrr.ro si sergiu@artengineering.ro, concomitent, pana in 12 august.

Daca ti-ai facut planuri deja pentru weekend-ul viitor, trebuie sa stii ca va mai avea loc o regatta din Cupa McCANN 2013, in perioada 31 august - 1 septembrie, ultima din acest an, organizata de Black Sea Sailing impreuna cu Primaria Mangalia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#regatta Ziua Marinei, #Regatta Briciul Mircea Samsung, #inscrieri Regatta Briciul Mircea Samsung , #Yachting