Porneste pe mare cu primul iaht Granturismo

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 00:00
3567 citiri
Porneste pe mare cu primul iaht Granturismo
Sursa Foto: autofluence.com

Mercedes-Benz a prezentat in cadrul Monaco Yacht Show ambarcatiunea ARROW460-Granturismo, in colaborare cu Silver Arrows Marine. Odata ajuns in posesia acestei bijuterii vei putea te bucuri de eleganta si atitudinea pe care Mercedes o are intre masini, acum si pe mare.

Iahtul are 14 metri lungime si este propulsat de doua motoare diesel care produc cate 480 de cai putere fiecare. Interiorul este dotat cu paturi si canapele, toate create pentru a asigura confort maxim si care se restrag la o apasare de buton, astfel incat sa te poti bucura de cat mai mult spatiu.

Chiar daca te afli in interior, asta nu inseamna ca ratezi privelistile din locurile in care te plimbi. Geamurile se deschid prin glisare, iar daca ai nevoie de mai mult aer, poti deschide si geamul mare din fata. Desi esti inconjurat de geamuri, nu trebuie sa te temi ca va trebui sa stai mereu in soare: sticla este heliomata si va controla chiar ea cat soare intra in cabina.

Designul exterior al iahtului pastraza acelasi spirit regal, dar inacelasi timp futuristic, al designului interior.

"Odata cu crearea iahtului ARROW460-Granturismo am realizat ceva unic. Sunt convins ca multi ani de acum incolo iahtul va atrage priviri pe mari si in porturile din intreaga lume", a declarat Ron Gibbs, Presedintele Silver Arrows Marine Ltd.

Pretul pentru primul iaht Granturismo porneste de la 1.688.000 de dolari, potrivit Autofluence, si poate fi comandat contactandu-i pe cei de la Silver Arrow Marine.

Ar trebui sa stii, insa, ca livrarea acestui iaht incepe abia din 2015.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primul iaht Granturismo, #iaht Mercedes, #iaht ARROW460 Granturismo , #Yachting