Neyk, un submarin personal, pentru o vacanta de vis

Sambata, 17 Iunie 2017, ora 00:00
4732 citiri
Neyk, un submarin personal, pentru o vacanta de vis
Foto: Luxatic

Este cazul sa incerci noi experiente in timpul croazierelor pe care le-ai pregatit pentru verile care urmeaza si nimic nu pare mai potrivit decat un mini-submarin pe care sa il adaugi ambarcatiunii pe care o detii.

Neyk este o jucarie acvatica pentru oameni mari, care iti va permite sa expolorezi in voie si partea nevazuta a oceanului, anunta revista Luxatic.

Accesoriul perfect pentru vacantele tale este in plin proces de fabricatie in Olanda, Ocean Submarine colaborand cu Rolls-Royce, MTU si Bosch pentru a lansa acest sumersibil de vacanta.

Neyk are o lungime de 19 metri si poate fi introdus atat in cala unui iaht de dimensiuni mari sau poate fi andocat direct intr-un port.

Sumersibilul poate lua la bord 12 pasageri si dezvolta o viteza maxima de 15 noduri, coborand pana la 150 m adancime.

Astfel, caracteristicile sale ii permit sa opereze separat si de un iaht care sa il transporte pana in largul marii, dovedindu-se perfect pentru incursiuni in apele din apropierea tarmului.

De altfel, in interiorul vasului te vei simti ca pe un iaht de dimensiuni mici, ambarcatiunea incluzand un minibar, un salon, o minibucatarie, sistem de aer conditionat si incalzire.

Uimitor, nu-i asa? Sumbarinul va iesi pe piata abia la inceputul anului viitor, dar e bine sa iti faci inca de pe acum planurile de explorare a adancurilor.

#submarin vacanta, #accesorii superiaht, #submarin Neyk , #Yachting