Moonstone, superiahtul care poate ravni la titlul de bijuterie a marilor (Video)

Sambata, 12 Martie 2016, ora 00:00
3866 citiri
Moonstone, superiahtul care poate ravni la titlul de bijuterie a marilor (Video)
Foto: Boat Show Avenue

Oceanco este compania responsabila cu dezvoltarea proiectului Moonstone, un superiaht precum o bijuterie nepretuita, care urmeaza sa fie lansat la apa in anii urmatori.

Deocamdata, Moonstone este in faza de proiect, dar detaliile amanuntite date de arhitecti demonstreaza ca ambarcatiunea ar putea pluti pe valuri in scurt timp, potrivit Luxatic.

Primul lucru care ar trebui spus despre Moonstone este ca ambarcatiunea a fost conceputa ca o nava de lux destinata croazierelor cu pasageri (PYC), ceea ce inseamna ca la bord vor avea loc mai mult de 12 persoane.

Foto: Charterworld

Asta face ca vasul sa fie privit ca o adevarata oaza a distractiei pe mare, motiv pentru care poti declara de pe acum petrecerea deschisa!

Moonstone are o lungime de 90 de metri, ceea ce asigura un spatiu suficient de generos, tinand cont si de faptul ca nava are o suprastructura cu 3 punti adaugate celei principale.

Designul original al ambarcatiunii include si un luminator adaugat la pupa, luminozitatea cabinelor si ambianta intima din acestea fiind astfel sporita.

Fatetele laterale ale carenei includ, de asemenea, panouri luminoase personalizate, ceea ce face ca privelistea nocturna oferita de nava sa se transforme intr-un regal de lumina si culoare.

Foto: Megayachtnews

Inovatiile in ceea ce priveste iluminarea spatiilor interioare merg si mai departe, fiecare incapere, in special piscina si zona de jacuzzi din SPA, beneficiind de un sistem care permite crearea ambiantei dorite.

Moonstone isi dezvaluie opulenta prin faptul ca ofera o punte intreaga destinata proprietarului navei. Aceasta include, pe langa apartamentul spatios, o sala de cinema, un centru SPA si o sala de gimnastica.

Puntea superioara adaposteste un elegant salon cu vedere panoramica, un atu ce cu siguranta va fi apreciat de catre viitorii cumparatori ai ambarcatiunii.

Mobilierul de pe punti este creat si el din materiale inovative, dovedindu-se usor, dar sic si rezistent in acelasi timp.

Cu alte cuvinte, Moonstone este o piesa de rezistenta care se va adresa jucatorilor din liga mare, iar acest lucru ar putea fi dezvaluit si de pretul super iahtului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiune lux, #super iaht Moonstone, #proiect Moonstone , #Yachting