Mondomarine a cucerit audienta la Monaco cu un nou super-iaht de 70 de metri

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 00:00
4905 citiri
Mondomarine a cucerit audienta la Monaco cu un nou super-iaht de 70 de metri
Foto: Mondomarine

Super-iahtul M-70 Arte construit de Mondomarine a stralucit pentru prima data in lumina reflectoarelor la Salonul Nautic de la Monaco, care tocmai s-a incheiat pe 1 octombrie.

Conceput de designerul Stefano Inglese Vafiadis, M-70 Arte este cel mai mare vas de acest tip creat pana acum in santierele companiei din Savona, Italia, la cei 70 de metri ai sai, informeaza Extravaganzi.

Super-iahtul Mondomarine beneficiaza de un design versatil, ambarcatiunea facandu-se remarcata imediat prin platforma rabatabila de la pupa, balcoanele laterale retractabile si beach club-ul de pe puntea principala.

De asemenea, la interior, proprietarul poate opta pentru o compartimentare cu 7, 8 sau 9 cabine.

Din punct de vedere al luxului, M70-Arte pare sa le aiba pe toate. Pana si puntea superioara, unde se afla cabina timonierului, beneficiaza de dotari de exceptie.

In ciuda faptului ca o parte din aceasta zona este rezervata echipajului care deserveste ambarcatiunea, oaspetii primiti la bord au si ei acces la nivelul superior, un jacuzzi si o piscina oferindu-le un loc perfect de relaxare.

Tot la acest nivel se gaseste si apartamentul principal, care are acces direct catre zona de relaxare.

Lemnul, metalul cromat, pielea fina si tesaturile elegante se intalnesc la tot pasul pe vas, iar compartimentarea permite o trecere subtila din spatiile interioare catre puntile deschise si zonele de relaxare plasate la fiecare nivel al ambarcatiunii.

M70-Arte este conceput ca o ambarcatiune pe care sa-ti poti savura in tihna calatoria pe mare, asa ca viteza de croaziera este 15,5 noduri, iar cea maxima 19 noduri.

#ambarcatiuni lux, #super iaht Mondomarine, #iaht M70 Arte , #Yachting