Kraken, super-iahtul cu aspect futurist. Tu nu ti-ai dori unul?

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 00:00
3506 citiri
Kraken, super-iahtul cu aspect futurist. Tu nu ti-ai dori unul?
Foto: Gray Design

Denumirea abarcatiunii de lux pusa pe plansa de designerii atelierului Gray Design aminteste de celebrul monstru marin care bantuia imaginatia navigatorilor acum cateva secole.

Super-iahtul Kraken este creionat astfel incat sa iti bantuie imaginatia, daca ai visat o viata intreaga la un vas de lux cu abilitati de hyper-car, remarca portalul Luxatic.

Kraken este conceput sub forma unui catamaran de lux, capabil sa zburde ca o fiara pe apele oceanului. Ambarcatiunea este compusa din patru punti, dar spatiul destinat pasagerilor se extinde si in interiorul celor doua carene.

Kraken este inspirat de modelul conceptului auto Vapour GT, impingand la maxim imaginatia oricarui pasionat de yachting.

Are o forma agresiva, numai buna pentru a infrunta valurile marii, iar finetea liniilor trasate de designeri este accentuata de nuantele de gri metalic, puntile exterioare din lemn nobil de culoare inchisa si conturul trasat cu rosu.

Un uimitor perete-geam tine loc de luminator pentru apartamentul principal, dar ambarcatiunea are si alte dotari menite sa iti taie rasuflarea, cum ar fi beach club-ul de dimensiuni apreciabile sau salonul elegant din zona receptiei.

Creatorii vasului nu au dat deocamdata niciun indiciu in ceea ce priveste viteza de croaziera a navei, dar cum Kraken a fost inspirat de designul unei hyper-masini, te poti astepta foarte bine sa atinga viteze considerabile odata lansat la apa.

#concept super iaht, #super iaht Kraken, #ambarcatiune lux , #Yachting