Khalilah, un iaht cu alura super-sport si dotari opulente la interior (Video)

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 00:00
5584 citiri
Khalilah, un iaht cu alura super-sport si dotari opulente la interior (Video)
Foto: Palmer Johnson

Constructorii americani de iahturi de la Palmer Johnson au dat lovitura cu un iaht Super Sport de 48 de metri, perfect pentru croazierele in Caraibe.

Khalilah, nava iesita din mainile constructorilor americani, are forme zvelte, ca un vas de viteza, dar in interior te vei simti coplesit de luxul opulent creionat de designeri, potrivit Lux Expose.

Seria de iahturi Super Sport de la Palmer Johnson este recunoscuta pentru stabilitatea ridicata a navelor si viteza acestora datorate in principal formelor carenei.

Khalilah nu face exceptie, designul futurist pe care il infatiseaza coca vasului fiind o garantie ca acesta te poate purta la o viteza maxima de 32 de noduri.

Ambarcatiunea de lux este conceputa pentru a primi 12 pasageri la bord, alaturi de cei 9 membri ai echipajului.

Forma atragatoare a vasului este completata de un design interior in care finetea si eleganta detaliilor te fac sa traiesti din plin senzatia de lux opulent emanata de ambarcatiune.

Saloanele beneficiaza de o atmosfera deschisa gratie peretilor din sticla care inconjoara suprastructura navei.

Puntea descoperita cu o lungime de 11 metri se dovedeste indeajuns de incapatoare pentru un spatiu de servire a mesei si o zona de relaxare si de plaja cu canapele invelite in piele fina.

Vasul are si doua garaje extinse pe 7 metri lungime, care adapostesc trei jet-ski-uri destinate distractiei pe valuri.

Intreaga suprastructura a ambarcatiunii de lux este realizata din materiale compozite ultra-usoare, care reduc greutatea navei cu aproape doua treimi.

Nu este de mirare ca vasul poate fi considerat o ambarcatiune de viteza cu accente de lux adaugate finisajelor.

#ambarcatiune lux, #iaht Khalilah, #iaht Super Sport Palmer Johnson , #Yachting