Jetsetter, iahtul destinat croazierelor de vis. Nu te vezi deja la bord?

Sambata, 10 Decembrie 2016, ora 00:00
3998 citiri
Jetsetter, iahtul destinat croazierelor de vis. Nu te vezi deja la bord?
Foto: bedynamiq

Constructorul naval Dynamiq pare sa fi gasit echilibrul perfect intre eleganta si functionalitate prin designul impus iahtului Jetsetter.

Ambarcatiunea de doar 39 de metri lungime este ideala pentru savurarea unor croaziere tihnite in apele marilor calde, constructorul oferind si posibilitatea personalizarii interiorului dupa cerintele proprietarului, anunta portalul Luxatic.

Lux, confort, functionalitate si autonomie extinsa, acestea sunt atuurile navei care se face remarcata prin tehnologia moderna adusa la bord.

Autonomia de 3.000 de mile nautice a vasului construit la Monaco iti va permite sa te transformi intr-un adevarat explorator al marilor, fie ca ai in fata harta Mediteranei sau pe cea a Caraibilor.

Liniile simple ale carenei trasate de designerii de la Azure Yachts si Van Oossanen Naval Architects denota o atentie deosebita pentru confortul oferit pasagerilor, iar suprastructura joasa tradeaza caracterul de vas de croaziera personal.

Stabilitatea navei este imbunatatita de un sistem electric CMC special conceput pentru acest vas, asa ca nicio furtuna aparuta pe neasteptate nu iti va strica bucuria unei croaziere petrecute pe Jetsetter.

Finisajele interioare, ca si tehnologia inclusa la bord pot fi selectate dintr-o gama larga pusa la dispozitie de constructor, printre numele mari din industria luxului care si-au anuntat colaborarea la acest proiect numarandu-se Hermes, Loro Piana si Trussardi.

Puntea principala a ambarcatiunii este destinata relaxarii si distractiei, toate cabinele fiind situate la nivelul inferior al vasului, Jettsetter fiind astfel un iaht ce ofera maximul de confort pasagerilor sai.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #iaht Jettseter, #yachting, #iaht croaziera , #Yachting