Imara, iahtul cat un petrolier, cu partie de schi la bord

Sambata, 24 Ianuarie 2015, ora 00:00
7825 citiri
Imara, iahtul cat un petrolier, cu partie de schi la bord
Foto: Luxury Launches

Nimic n-ar putea reprezenta mai bine imaginea luxului la superlativ decat Imara, un super-iaht realizat dupa modelul unui petrolier de 280 de metri.

Imara exista deocamdata doar la nivel de concept, dar cum publicul tinta este cel din Emiratele Arabe, ne putem astepta oricand sa-l vedem lansat la apa, informeaza revista Luxury Launches.

Transpus in realitate, Imara nu ar avea rival pe valuri. Lungimea de 280 de metri ar fi cu mult peste a celui mai mare super-iaht existent in prezent, Azzam (180), detinut de familia regala din Abu-Dhabi.

Designerii proiectului sunt austriecii de la Motion Code: Blue, care nu s-au dat inapoi de la nicio extravaganta in cazul "petrolierului" de lux.

Asa se face ca Imara, nume inspirat de cuvantul arab "emir", are nu mai putin de 11 punti, un heliport pentru trei aparate de zbor si alte doua elicoptere garate sub punte, 13 masini electrice BMW, pentru a te plimba dintr-o parte in alta pe vas, o pista de schi si multe alte surprize.

Odata ajuns la bordul iahtului n-ai cum sa ratezi distractia. Langa partia de schi cu zapada artificiala vei descoperi o cabana construita in stilul celor din Tirol, iar pe puntile inferioare patru cluburi cu acces direct in apa marii te asteapta sa sevesti un cocteil, sa dansezi sau sa te avanti spre ski-jet-urile trase la rampa.

Pentru cei cu gusturi mai elevate, o sala de concerte, mai multe biblioteci si sali de cinema vor fi deschise zi de zi. Oaspetii beneficiaza de 8 apartamente de lux pe doua etaje si 12 cabine decorate fabulos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Imara iaht concet, #iaht lux Imara, #iaht mari dimensiuni , #Yachting