Iata un iaht la bordul caruia n-are rost sa te grabesti nicaieri

Sambata, 15 Iulie 2017, ora 00:00
5637 citiri
Iata un iaht la bordul caruia n-are rost sa te grabesti nicaieri
Foto: Extravaganzi

Iahtul Manta 65 se prezinta intr-o forma de zile mari, combinand tehnica italiana a constructorilor de ambarcatiuni de lux cu un aspect mai conservator al designului de vase olandeze.

Elementele acestea sunt de ajuns insa, pentru a te convinge ca ai fata un vas de lux destinat explorarii oceanelor dupa bunul tau plac, asa cum anunta portalul Extravaganzi.

Proiectul Manta 65 este deocamdata in stadiul de concept, dar, in cazul in care vasul va fi lansat la apa, promite sa fie una dintre cele mai performante nave de croaziera.

Ambarcatiunea cu o lungime de 65 de metri ofera spatii de cazare pentru 12 pasageri, ca si pentru echipaj, iar autonomia sa de 5.000 de mile marine se dovedeste un atu greu de egalat in clasa sa.

Bineintels, in acest caz, viteza nu este un atribut al iahtului Manta 65, vasul inaintand pe modul croaziera cu doar 13 noduri, dar, in cele din urma, cand iti propui sa strabati 5.000 de mile nautice nu trebuie sa te grabesti in mod deosebit.

In plus, nu ai timp sa te plictisesti pe punte, aceasta fiind amenjata cu diverse spatii de relaxare, iar saloanele interioare si alte cateva spatii, care pot fi personalizate dupa placul tau, ofera destul loc pentru crearea unei atmosfere placute la bord.

Printre accesoriile adaugate iahtului se numara si o salupa de viteza care sa iti permita sa explorezi in voie tarmurile iesite in cale, dar si alte jucarii acvatice, menite sa dea farmec unei croaziere pe distante lungi.

#yachting, #iaht Manta 65, #vas croaziera, #ambarcatiuni lux , #Yachting