Iahtul decapotabil intra in lumina reflectoarelor la Monaco

Sambata, 19 Septembrie 2015, ora 00:00
2475 citiri
Iahtul decapotabil intra in lumina reflectoarelor la Monaco
Foto: Dominator Yachts

Dominator 800 are meritul de a-ti asigura tot luxul dorit pentru o croaziera desfatatoare cu un pachet tehnologic de ultima ora. Ambarcatiunea nu exceleaza prin lungimea sa, de doar 25 de metri, ci prin design si dotari.

Vasul, care va fi prezentat in cadrul Salonului Nautic de la Monaco, se dovedeste perfect pentru vacantele petrecute in grupuri restranse asigurand o atmosfera intima si confortabila, relateaza portalul Just Luxe.

In ciuda dimensiunilor reduse, Dominator 800 poate lua la bord nu mai putin de 16 pasageri, asa ca vei avea destul antren in cazul unei vacante petrecute la bord.

Dominator 800 - One-of-a-kind. Peerless. from Dominator Yachts on Vimeo.

Confortul este si el garantat de combinatia dintre talentul designerilor italieni si seriozitatea constructorului austriac, vasul fiind un exemplu de eleganta si bun gust in acest domeniu.

Tonurile de bej si gri dau o nota calda interiorului indemnandu-te sa te rasfeti in confortul cabinei sau a saloanelor de pe vas.

Nu este ca si cum pe puntile ambarcatiunii ar domni plictiseala. Spatiile de relaxare, zonele de plaja si puntea-trambulina de la pupa te vor tine in priza in timpul croazierei.

La nivelul superior, acoperisul rabatabil iti permite sa transformi puntea cu postul de comanda secundar intr-un spatiu destinat petrecerilor sub cerul instelat sau intr-un refugiu umbrit intr-o zi torida.

Acelasi artificiu tehnic al rabatarii acoperisului face ca dormitorul principal al vasului sa devina un spatiu destinat aventurilor romantice pe care o croziera pe mare le presupune.

Adauga acestor detalii si accesoriile opulente intalnite in decorul fiecarei cabine: bai spatioase, perne din puf de strut etc si ai imaginea luxului perfect.

Un alt amanunt care face ca iahtul Dominator 800 sa fie apreciat de toti iubitorii sporturilor nautice este viteza acestuia.

Micuta ambarcatiune, propulsata de doua motoare MAN, este capabila sa zboare pe suprafata apei. Viteza maxima a iahtului este de 35 de noduri, iar autonomia sa ridica la 1450 de mile marine intre doua plinuri ale rezervoarelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #iaht Dominator 800, #viteza iaht, #croaziere lux , #Yachting