Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Iahtul de viteza la care visai este aici: Oceanic 76

Iahtul de viteza la care visai este aici: Oceanic 76


Noul model de iaht Oceanic este cu siguranta un cuceritor al marilor, designerii si inginerii firmei Canados avand grija sa imprime ambarcatiunii caracteristici de nava super-rapida.

Forma vasului si comportamentul sau pe valuri sunt incredibile, daca este sa ne luam dupa proprietarii care au intrat in posesia ambarcatiunii la doar 5 luni de la plasarea comenzii pentru un iaht care sa le satisfaca pofta de aventura, relateaza Luxatic.

Balansul vasului este unul demn de notat, stabilitatea iahtului fiind remarcabila in ciuda dimensiunilor sale reduse. La fel se poate spune si despre dotarile regasite pe ambarcatiunea de lux.

Foto: boatmaginternational

Suprastructura, la fel ca si carena vasului, avanseaza in trepte, lucru menit a creste stabilitatea ambarcatiunii rapide, iar consumul de combustibil se dovedeste extrem de scazut in momentul in care ambarcatiunea ruleaza la viteze mici.

Propulsia navei este asigurata de doua motoare Caterpillar C18 Asert, cu o putere totala de 1150 CP, care pot imprima ambarcatiunii de lux o viteza maxima de 25 de noduri.

Oceanic 76 se dovedeste un iaht elegant cu stabilitate crescuta si o viteza demna de luat in seama, numai bun pentru croaziere rapide.

Nava poate fi comandata in versiuni cu 3 sau 4 cabine pentru pasageri, spatiile suplimentare aflate la dispozitia calatorilor fiind reprezentate de doua punti exterioare, o galerie inchisa cu rol de sala de mese si salon, dar si un garaj pentru jucariile nautice aduse la bord.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 3367 ori