Iahtul care te poate duce in expeditia vietii tale

Sambata, 29 August 2015, ora 00:00
2200 citiri
Iahtul care te poate duce in expeditia vietii tale
Foto: Facebook/Andy Waugh Yacht Design

Super iahtul conceput de designerii cabinetului Andy Waugh Yacht Design se arata a fi experienta suprema pentru un sejur destinat relaxarii totale.

Toate detaliile care imbogatesc cele trei punti ale vasului de lux sunt gandite sa asigure un confort deosebit pasagerilor, iar luxul adie in orice colt al ambarcatiunii de 75 de metri, arata revista Luxatic.

Este un vas-concept destinat croazierelor pe distante lungi, Expedition avand o autonomie de 5000 de mile marine pe care le poate strabate la o viteza constanta de 15 noduri.

Foto: Facebook/Andy Waugh Yacht Design

Tot ce poti face in acest timp este sa te rasfeti din plin in confortul si stilul impecabil oferit de zonele de relaxare amenajate la bord.

Expedition este dotat cu o piscina cu margini infinite de dimensiuni apreciabile: 10 metri lungime, 4 latime si 1,5 metri adancime.

Vasul are si un centru spa cu sauna, baie de aburi si sala de masaj in care poti experimenta diferite metode de relaxare si tonifiere a corpului.

Foto: Facebook/Andy Waugh Yacht Design

Saloane, terase, spatii de plaja si bai jacuzzi completeaza oferta destinata calatorilor primiti la bord in cele 2 apartamente VIP si 4 cabine duble ale navei.

O croaziera la bordul super iahtului Expedition nu te va tine captiv prea mult pe puntea vasului sau in centrul spa.

Ambarcatiunea este dotata cu doua helipaduri si elicopterele aferente, iar in garajul navei vei descoperi salupe de viteza, ski-jeturi si echipament pentru scufundari.

Foto: Facebook/Andy Waugh Yacht Design

Iahtul este gandit sa raspunda cerintelor unor croaziere de lux, in grupuri restranse si pentru perioade mai lungi, iar faptul ca in acest moment este doar in stadiu de concept nu reprezinta decat un impediment care va fi indreptat odata cu trecerea timpului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#super iaht Expedition, #dotari iaht Expedition, #croaziere lungi, #ambarcatiune lux , #Yachting