Iahtul care se transforma intr-un parc de distractii acvatice

Luni, 11 Iulie 2016, ora 00:00
3675 citiri
Iahtul care se transforma intr-un parc de distractii acvatice
Foto: Robb Report

Vrei si mai multa distractie pe mare, atunci cand iesi cu iahtul? Cei de la MC Yaht International s-au gandit sa aduca distractia la bord si pregatesc un iaht cum nu se poate mai... jucaus!

OceaNemo este un iaht care, odata ancorat, se transforma cat ai zice "peste" intr-un adevarat parc acvatic de distractii, potrivit Luxatic.

Ambarcatiunea de aproape 44 de metri lungime nu pierde nimic din caracteristicile unui iaht de lux, dar are grija sa se transforme intr-un taram magic ori de cate ori ai chef de distractie.

Constructorul italian a avut grija sa aleaga mai multi producatori de jucarii acvatice care sa dea navei imaginea unui taram al petrecerilor nesfarsite.

Tobogane gonflabile, pereti de escalada de pe care poti cadea oricand in valuri, platforme pentru sarituri, ba chiar si mini-submarine private sunt depozitate in cala vasului pentru deliciul tau si al invitatilor luati la bord.

Lista jucariilor este completata de un vehicul amfibiu WaterCar, o alta jucarie SeaMax Easy capabila sa zboare deasupra valurilor, dar si de doua salupe hovercraft Marlin.

Interiorul ambarcatiunii este confortabil, in note elegante, dar nu cred ca acesta mai reprezinta o atractie deosebita pentru clienti, cand toata distractia de pe OceaNemo se desfasoara pe puntile exterioare si in jurul navei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht OceaNemo, #ambarcatiune lux, #parc distractii iaht, #dotari iaht OceaNemo , #Yachting