Halycon, un monstru de opulenta: Super-iahtul de 110 metri pentru doar 18 pasageri

Sambata, 27 August 2016, ora 00:00
5190 citiri
Halycon, un monstru de opulenta: Super-iahtul de 110 metri pentru doar 18 pasageri
Foto: Boat Show Avenue

Cel mai nou proiect al arhitectilor new-yorkezi de la cabinetul Gill Schmid Design, super-iahtul Halycon, are tot ce-i trebuie pentru a impresiona.

Halycon poate fi comparat cu usurinta cu un hotel plutitor, ambarcatiunea fiind un exemplu de lux opulent dedicat unui grup restrans de pasageri, aminteste Extravaganzi.

In ciuda dimensiunii de 110 metri lungime a navei, Halycon a fost conceput pentru a deservi doar 18 pasageri.

Acestia se vor bucura de tot ceea ce este mai rafinat in materie de croaziere de lux. Halycon ofera calatorilor un sejur de o eleganta extrema, ambarcatiunea incluzand pana si un cazino pentru petrecerea timpului.

Acesta nu este insa punctul de maxima atractie de la bord, designerii incluzand doua piscine cu pereti transparenti legate intre ele de o cascada artificiala, doua jacuzzi de tip infinit, o sala de gimnastica, sauna, un bazin de scufundari si un centru spa cu sala de masaj.

Tot in dotari intra si doua helipaduri cu elicoptere gata sa asigure transportul la tarm, dar si un intreg arsenal de jucarii acvatice cu care sa te distrezi in timpul croazierelor.

Spatiile de cazare includ apartamentul principal, doua apartamente VIP si 6 cabine de oaspeti imbracate in lux.

Apartamentul principal are propria sauna, doua spatii exterioare rezervate ocupantilor ca si un salon pentru servirea mesei cu vedere panoramica.

Nici nu este de mirare ca toate aceste facilitati vor trebui deservite de un echipaj format din 37 de persoane, membrii acestuia avand si ei spatii de cazare asigurate la bord.

Practic, super-iahtul Halycon, creatie a arhitectilor Alistair Gill si Veronika Schmid, tinde sa redefineasca conceptul de ambarcatiune de lux oferind o noua experienta pentru iubitorii croazierelor de lunga durata.

#superiaht Halycon, #croaziere lux, #ambarcatiune lux, #iahting , #Yachting