Gotham Project, iahtul care il poate tenta pana si pe Batman. Tie cum ti se pare?

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 00:00
3770 citiri
Gotham Project, iahtul care il poate tenta pana si pe Batman. Tie cum ti se pare?
Foto: Extravaganzi

Pare-se ca, din tot spectrul de gadgeturi de supererou, lui Batman ii lipsea un iaht pe care sa il foloseasca pentru a colida marile in cautarea raufacatorilor notorii.

Nu mai e cazul sa ne facem probleme pentru omul-liliac insa, din moment ce Icon Yachts si Van Ossanen Naval Architects si-au dat mana pentru a scoate la iveala iahtul Gotham Project, arata portalul Extravaganzi.

Ambarcatiunea este realizata din aluminiu, are o lungime de 46 de metri, iar la bordul sau se pot urca pana la 10 pasageri imbarcati intr-o croaziera de lux, echipajul fiind compus din tot atatia membri, cu spatii de cazare separate de zona alocata pasagerilor.

Designul navei denota agresivitate prin formele carenei, dar odata urcat la bord te vei simti ca acasa, nava avand inclusiv o crama, sala de sport si diverse zone de entertainment simetric pozitionate pe punti pentru a-ti oferi sansa de a tengrwena intr-o paleta cat mai larga de activitati.

Doua motoare MTU de cate 2000 CP se dovedesc capabile sa imprime o viteza de 26 de noduri vasului Gotham, dar pentru a te bucura pe deplin de calitatile acestui iaht va trebui sa mai astepti pana in primavara anului 2019, moment in care ambarcatiunea de lux va fi gata de livrare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#yachting, #iaht Gotham Project, #ambarcatiuni lux , #Yachting