Evo 43, iahtul mini de viteza la care ai visat intotdeauna a fost lansat

Sambata, 04 Iunie 2016, ora 12:18
5386 citiri
Evo 43, iahtul mini de viteza la care ai visat intotdeauna a fost lansat
Foto: Evo Yachts

Evo Yachts si Sea Engineering Group si-a unit fortele pentru a crea un iaht mini cu abilitati de salupa de viteza si spatiu mult mai generos pentru cei aflati la bord.

Evo 43 si-a facut debutul oficial in cadrul Regatei Rolex Capri 2016, unde a fost principalul mijloc de transport pentru oficialii si invitatii care au urmarit cursa ambarcatiunilor de lux, potrivit Luxuo.

La fel ca si iahturile de lux pe langa care a defilat cu nonsalanta, Evo 43 beneficiaza de finisaje elegante precum lemnul de tek, sticla si piele fina, gratie unui design extrardinar semnat de Valerio Rivellini.

Cu o greutate redusa cu 20% fata de ambarcatiunile din clasa sa (13 metri), Evo 43 este capabil sa zburde pe valuri cu o viteza 38 de noduri.

Este drept ca si cele doua motoare Volvo IPS 600 au un cuvant de spus in privinta vitezei dezvoltate de ambarcatiune, dar acelasi lucru il poate revendica si forma hidrodinamica a carenei vasului.

"Cupa Rolex a fost una dintre cele mai prestigioase experiente pe care Evo 43 ne-o putea oferi. Suntem extrem de mandri ca am fost selectati pentru a servi drept mijloc special de transport pentru VIP-urile invitate sa urmareasca concursul nautic", a declarat Vito Prato, directorul executiv al Sea Engineering.

#mini iaht viteza, #iaht Evo 43, #Regata Rolex Capri, #ambarcatiuni lux , #Yachting