Cum poti sa faci din iahtul tau un cuceritor al marilor

Sambata, 07 Mai 2016, ora 00:00
2814 citiri
Cum poti sa faci din iahtul tau un cuceritor al marilor
Foto: Solarwave Yachts

Pentru ambarcatiunile care se bazeaza exclusiv pe motoare diesel, autonomia in croaziere nu depaseste de obicei o distanta mai mare de 500 de mile marine. Sigur, poti adauga o vela vasului tau, dar si acest artificiu depinde de vantul pe care il vei avea la pupa.

Elvetienii de la Solarwave Yachts vin insa cu o solutie eficienta si ecologica pentru a transforma orice ambarcatiune intr-un adevarat vas hibrid destinat cuceririi marilor, potrivit Luxatic.

Energia solara este punctul forte al sistemului de suprastructura conceput de inginerii elvetieni de la Solarwave Yachts. Si nu este nici greu de imaginat, din moment ce soarele si marea au facut intotdeauna echipa buna.

Avantajele sistemului Solarwave sunt evidente, acoperisul suprastructurii realizat din panouri fotovoltaice fiind modular si ajustabil in functie de dimensiunile puntii ambarcatiunii tale.

Mai mult, este simplu, ieftin si mult mai usor de intretinut decat un motor diesel turat tot timpul la maximum.

Un astfel de sistem garanteaza pasagerilor si un plus de confort si lux pe vas, consumul de energie nemaifiind o problema.

Mai mult, Solarwave Yachts va lansa pe piata nu doar sistemul de autonomie energetica dedicat iahturilor de diferite dimensiuni, ci si o ambarcatiune care sa exemplifice perfect functionalitatea acestuia.

Asa ca, daca esti in cautarea unui iaht nou, Solarwave ar putea reprezenta alegerea cea mai potrivita pentru tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht hibrid, #sistem suprastructura iaht, #iaht hibrid Solarwave, #Solarwave Yachts , #Yachting