Constructorii din Monaco vor sa dea lovitura cu Acuore, un super-iaht de 110 metri

Sambata, 13 August 2016, ora 00:00
3753 citiri
Constructorii din Monaco vor sa dea lovitura cu Acuore, un super-iaht de 110 metri
Foto: Charter World

Designerii studioului A Group din Monaco se afla in spatele ultimului proiect menit sa redefineasca notiunea luxului in lumea iahturilor.

Acuore se anunta a fi o garantie a opulentei, ambarcatiunea de 110 metri lungime fiind caracterizata de forme alungite ale carenei, un spatiu interior generos si o suprastructura bine compartimentata pentru a asigura atat rasfatul dat de spatiile exterioare de relaxare, cat si confortul unor saloane elegante, relateaza revista Luxatic.

Forma inalta a carenei imbunatateste performanta consumului de combustibil al ambarcatiunii de lux, ca si pe cea a vitezei atinse de Acuore.

Este un design pe care creatorii vasului l-au testat deja pe iahtul I Dinasty (101 m) lansat anul trecut.

Acoure vine insa cu dotari mult superioare clasei I Dinasty, super-iahtul fiind dotat cu un helipad pozitionat pe puntea principala - la prora, un cinematograf amenajat in cala vasului si o zona spa cu piscina amenajata la pupa.

Pentru proprietarul navei, designerii au rezervat puntea superioara in intregime, iar acesta se poate arata indeajuns de binevoitor pentru a imparti cu apropiatii sai o zona de relaxare dotata cu jaccuzi sau un salon de observatie aflat in imediata vecinatate a apartamentului sau.

Alte 7 punti stau la dispozitia oaspetilor primiti la bord, fiecare dintre acestea beneficiind de dotari de lux puse a dispozitia calatorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #super iaht Acuore, #yachting, #nave croaziera , #Yachting