Cigarette 50 Marauder AMG: Lasa-te purtat pe valuri de o salupa inspirata de masinile Mercedes

Sambata, 04 Martie 2017, ora 00:00
2919 citiri
Cigarette 50 Marauder AMG: Lasa-te purtat pe valuri de o salupa inspirata de masinile Mercedes
Foto: Luxatic

Bucura-te din plin de plenitudinea senzatiilor pe care noua salupa Cigarette 50 Marauder AMG ti le ofera odata ce urci pe puntea acesteia.

Bijuteria navala este rezultatul cooperarii dintre Cigarette Racing Team si Mercedes, ambele parti recunoscand ca s-au lasat inspirate de forta si eleganta degajata de bolidul Mercedes AMG GTR, dupa cum anunta Luxatic.

Salupa este destinata curselor de viteza al ambarcatiunilor din aceasta clasa si inca poarta stigmatul ultimului model Marauder GTS Concept, prezentat in urma cu 2 ani.

Insa, noua creatie dezvoltata de Cigarette Racing Team si Mercedes se poate lauda cu multe mai multe calitati fata de conceptul realizat in 2015.

In cei 10 ani de colaborare intre Cigarette si Mercedes au fost create 8 modele de salupe de viteza, dar aceasta pare sa le depaseasca pe celelalte 7, dupa cum recunoaste chiar Tobias Moers, presedintele Consiliului de Administratie al producatorului auto german.

Noul model Marauder este dotat cu un set de motoare Mercury Racing cu 4 valve si o putere totala de 3.100 CP.

Interiorul salupei tine sa aminteasca cat mai mult de decorul luxos al unui Mercedes AMG GTR, iar designul exterioar face si el legatura cu circuitul de viteza de la Nurburgring prin design si nuanta de Green Hell folosita in decorarea ambarcatiunii.

Pretul ramane inca un mister, dar nu strica mai intai sa te lasi scufundat in magia pe care bolidul acvatic o dezvolta prin liniile fine ale carenei sale si luxul afisat cu nonsalanta.

#yachting, #salupe viteza, #salupa Cigarette Marauder AMG, #ambarcatiuni lux , #Yachting