Cel mai mare iaht motorizat din aluminiu: Un campion al croazierelor transoceanice

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 00:00
3613 citiri
Cel mai mare iaht motorizat din aluminiu: Un campion al croazierelor transoceanice
Foto: instagram/Silver Yachts

Silver Fast este fara putinta de tagada un super-iaht. Maiestuoasa ambarcatiune de 77 de metri lungime va poposi pentru cateva zile in portul din Monaco, cu ocazia Yacht Show-ului din 23 septembrie.

Construit de compania australiana Silver Yachts, vasul este un adevarat refugiu pentru iubitorii de croaziere lungi. Pretul sau de 87 de milioane de dolari este justificat atat de performantele navei, cat si de uluitorul design al acesteia, relateaza portalul Luxexpose.

Vasul de lux este un adevarat campion al distantelor lungi parcurse pe oceane. A fost conceput astfel incat sa ajunga din Pacificul de sud pana in Europa cu doar o oprire de alimentare in cursul croazierei de 21 de zile.

La fel de bine poate traversa Atlanticul in aceleasi conditii. Silueta sa svelta il ajuta sa mentina o viteza de croaziera de 21-22 de noduri, maximul fiind atins la 29 de noduri.

Nu doar ca este rapid, dar este si cel mai mare iaht motorizat din aluminiu construit vreodata.

Iar de acest lucru te poti convinde din momentul in care urci la bord. Puntea principala este suficient de spatioasa inca sa permita aterizarea unui elicopter Augusta 109 si sa lase loc si pentru un bazin jacuzzi din sticla in fata helipadului.

Tot pe aceasta se regaseste si o "gradina de iarna" perfecta pentru a simula o terasa in aer deschis in cazul in care traversezi o mare agitata.

Inauntrul ei, aparatele de aer conditionat ofera o temperatura optima, indiferent de vreme, pentru cei 18 de oaspeti care au loc la bord.

Un apartament principal, 3 cabine VIP si alte 5 cabine ofera spatiile de cazare pentru pasageri. 12 persoane din echipaj sunt responsabile de crearea unei atmosfere de lux la bord, iar dotarile sunt si ele pe masura.

Practic, pe Silver Fast vei avea parte de o croaziera de neuitat. Ambarcatiunea este dotata cu propriul ei spa, un cinema in aer liber pe puntea principala, un club cu plaja unde poti organiza petrceri.

Centrul spa include sauna uscata, baie de aburi, saloane de masaj si salon de infrumusetare. La acestea se adauga si salupele de viteza, ski-jeturile si celelalte echipamente nautice gazduite in cala vasului.

Dincolo de fantezia etalata in arhitectura exterioara a vasului de designerul Espen Oeino, la interior vei fi uimit de opulenta decoratiunilor adaugate de cabinetul Vain Interiors.

Acestea includ materiale din piele fina, elemente cromate pe caile de acces, dar si panouri digitale cu holograme, montate sub forma de geamuri pe culoarele de acces intre puntile vasului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #superiaht Silver Fast, #pret iaht Silver Fast , #Yachting