Calator in jurul lumii: Hai la bordul iahtului GranSport 44!

Sambata, 01 Aprilie 2017, ora 00:00
3609 citiri
Calator in jurul lumii: Hai la bordul iahtului GranSport 44!
Foto: Luxatic

Cum nimic nu poate parea mai tentant decat o aventura derulata pe marile si oceanele globului, constructorii de la Overmarine au lansat GranSport 44, un iaht care iti poate indeplini acest vis fara prea mari eforturi.

Nava, cu o lungime de 44 de metri, se dovedeste ambarcatiunea perfecta pentru a planifica o croaziera pe distante lungi incepand cu anul 2019, dupa cum anunta revista Luxatic.

Puntile largi, un beach-club cu platforma extensibila pentru sarituri in apa si o gramada de gadgeturi acvatice inghesuite in cala fac din acest iaht de dimensiuni medii un mijloc perfect de a colinda marile lumii in lung si in lat.

Trei motoare MTU 2000 M96L dau vasului o autonomie de 3.000 de mile nautice in cazul in care decizi sa calatoresti cu o viteza de 11 noduri, chiar daca viteza maxima atinsa de iaht este de 24 noduri.

Iesit din mana designerului Alberto Mancini, iahtul GranSport 44 imbina atat caracteristicile unei nave de lux, cat si pe cele ale unei ambarcatiuni sportive, atentia pentru detalii transformand nava intr-un adevarat camin elegant si confortabil.

Conform reprezentantilor constructorului naval, GranSport 44 va face primele teste la apa in luna septembrie a acestui an, dar primele livrari vor fi abia in 2019, pentru a da timp inginerilor si designerilor sa completeze toate detaliile care fac din acest iaht o adevarata bijuterie maritima.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iaht GranSport 44, #yachting, #ambarcatiuni lux, #lansare GranSport 44 , #Yachting