Bugatti Niniette 66, iahtul care face valuri in lumea ambarcatiunilor rapide

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 00:00
8318 citiri
Bugatti Niniette 66, iahtul care face valuri in lumea ambarcatiunilor rapide
Foto: Luxatic

Daca te-ai intrebat vreodata cum ar arata varianta plutitoare a unui Bugatti Chiron, atunci Niniette 66, iahtul creat in urma colaborarii intre brandul auto de lux si Palmer Johnson Yachts te va lamuri pe deplin.

Spre deosedire de ruda sa terestra, Bugatti Niniette are cateva atuuri, pe care nu se sfieste sa le etaleze in fata oaspetilor primiti la bord, asa cum sunt baia invelita in marmura, salonul elegant cu luminator si mica bucatarioara in care sa pregatesti cateva gustari pe timpul croazierei, arata Luxatic.

Ambarcatiunea de doar 7 metri lungime se dovedeste perfecta pentru iubitorii de viteza si sporturi nautice, iahtul Bugatti despicand valurile cu 44 de noduri, gratie motoarelor V-8 MAN.

In ciuda dimensiunilor sale, Niniette 66 are toate caracteristicile unui vas de lux, la bord regasindu-se un jacuzzi, zona de plaja si un min-ibar umplut cu sampanie ca sa poti savura cu adevarat bucuria de a fi unul din cei 66 de proprietari ai acestui vas de viteza.

Bugatti Niniette nu este doar un vas rapid, care sa te poarte de pe un tarm pe altul, ci se poate transforma intr-un mic paradis romantic, ambarcatiunea avand si un dormitor principal finisat cu piele fina, elemente metalice cromate si fibra de carbon, la fel ca un bolid Chiron.

Nava cu carena monococa are avantajul folosirii unor stabilizatoare care o fac extrem de manevrabila, lucru care va incanta si mai mult sufletul iubitorilor de viteza, asa cum sunt fanii Bugatti.

#yaht Bugatti, #yaht Bugatti Niniette 66, #ambarcatiuni lux, #yachting , #Yachting