Black Swan, super-iahtul cu un design coplesitor. Nu arata extraordinar?

Sambata, 11 Iunie 2016, ora 00:00
11991 citiri
Black Swan, super-iahtul cu un design coplesitor. Nu arata extraordinar?
Foto: Facebook/Timur Bozca

Ultima creatie in materie de ambarcatiuni de lux a designerului turc Timur Bozca nu se anunta a fi un cantec de lebada, ci mai degraba nasterea unui nou stil in designul super-iahturilor.

Black Swan (Lebada Neagra) este o aparitie suprinzatoare, cu forme elegante, o lungime considerabila a puntii, alura de vas de viteza si dotari in care rafinamentul si opulenta se intalnesc la tot pasul, remarca Luxatic.

Forma prelunga a vasului, culoarea neagra a carenei si a suprastructurii acestuia fac din conceptul prezentat de genialul designer turc o adevarata lebada neagra a marilor.

Dotari precum heliportul amplasat pe duneta ambarcatiunii si piscina de dimensiuni mari de la pupa fac din Black Swan un exemplu de lux rafinat in lumea super-iahturilor.

Designerul turc a imaginat interiorul ambarcatiuni ca unul dominat de tehnologii de ultima ora, incluzand aplicatii inteligente care pot creste confortul pasagerilor.

La fel, caracteristicile tehnice sunt de invidiat, vasul urmand sa fie dotat cu 4 motoare diesel capabile sa produca 23.172 CP si o viteza de croaziera mult peste media intalnita in clasa ambarcatiunilor de acest tip.

#ambarcatiuni lux, #concept iaht, #super iaht Black Swan , #Yachting