Bill and Me, o surpriza neasteptata lansata la apa in Marea Baltica

Sambata, 16 Septembrie 2017, ora 00:00
4700 citiri
Bill and Me, o surpriza neasteptata lansata la apa in Marea Baltica
Foto: Extravaganzi

Baltic M/Y 78 este numele sub care se ascunde un iaht surprinzator produs de finlandezii de la Baltic Yachts si care da un aer relaxant unei croaziere cu familia.

Vasul este cunoscut de pasionati dupa porecla "Bill and Me" si este primul iaht motorizat produs in ultimul deceniu de catre constructorii finlandezi, informeaza Extravaganzi.

Forma carenei vasului si cea a exteriorului au picat in sarcina designerilor de la German Frers, in vreme ce interiorul cabinelor a fost modelat dupa inspiratia celor de la studioul britanic Design Unlimited.

"Bill and Me" are doua saloane spatioase, unul pentru servirea mesei si altul pentru orele de relaxare petrecute la bord cu acces direct catre puntea vasului, caracteristica rezervata de obicei vaselor de dimensiuni mai mari, dar care pica extrem de bine si la bordul acestui iaht.

Sub punte se gasesc si cele doua cabine duble destinate invitatilor, un apartament principal si doua alte cabine pentru echipaj.

Conceput pentru a rezista capriciilor vremii din Marea Baltica, mini-iahtul se dovedeste a face fata cu brio croazierelor pe o mare mult mai calma, din zona sudica, iar viteza atinsa este de 25 de noduri.

#iaht Bill and Me, #mini iaht, #ambarcatiuni lux, #yachting , #Yachting