Benetti Now Fast, o noua experienta in lumea ambarcatiunilor de lux

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 00:00
3262 citiri
Benetti Now Fast, o noua experienta in lumea ambarcatiunilor de lux
Foto: Extravaganzi

Constructorul italian de iahturi Benetti a anuntat lansarea unei noi game de ambarcatiuni de lux care sa completeze seria remarcabila a colectiei Now prezentata anul trecut la salonul nautic de la Monaco.

Now Fast reprezinta o gama de iahturi cu lungimi de 50, 56 si 68 de metri pe care iubitorii de croaziere le pot personaliza dincolo de detaliile fine adaugate de un grup intreg de designeri renumiti chemati sa faca fata noii provocari lansate de Benetti, anunta portalul Extravaganzi.

Iahturile Now Fast promit sa fie definitorii pentru ambarcatiunile de lux de dimensiuni medii aparute in ultima perioada, Benetti concentrand o adevarata pleiada de specialisti in design pentru a da da forma dorita acestor nave.

De aspectul exterior al vaselor s-au ocupat designerii de la Omega Arhitects, detaliile de arhitectura navala au cazut in grija celor de la Mulder Design, in vreme ce asupra tuselor fine intalnite la interior au vegheat echipa Team 4 Design si Enrico Gobbi.

Numele "Now Fast" nu a fost selectat la intamplare, carena special conceputa pentru acest tip de vase sporind viteza ambarcatiunilor cu 30% fata de cea atinsa de navele din gama "Now".

Lansarea concomitenta a trei modele de ambarcatiuni din aceeasi gama le-a permis designerilor de interior sa isi lase imaginatia cat mai libera, astfel ca vei intalni diferite stiluri in amenajarea interiorului navelor.

Spre exemplu, ambarcatiunea de 50 de metri speculeaza contrastul dintre formele geometrice in amenajarea spatiului interior, folosind lemnul nobil ca principal atu in decorarea vasului, in vreme ce pe vasul de 56 de metri vei intalni un stil mult mai modern, definit de un joc al nuantelor dus la extrem.

Iahtul de 68 de metri pare totusi sa fie modelul de opulenta pe care orice proprietar al unei ambarcatiuni de lux il doreste de la nava sa, combinand caracteristici de design traditionale cu farmecul lemnului in nuante calde si finetea unor decoratiuni marca Tiffany.

Benetti a anuntat ca va indeplini orice solicitare de personalizare pentru acest tip de nave, incepand cu amenajarea puntilor, a interiorului si terminand cu motorizarea navelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni lux, #iahturi Benetti, #gama iahturi Now Fast, #yachting , #Yachting