170 de specialisti IT din 32 de companii din Romania se intrec pe Marea Neagra la singura competitie de sailing dedicata industriei tehnologice

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 17:58
2205 citiri
170 de specialisti IT din 32 de companii din Romania se intrec pe Marea Neagra la singura competitie de sailing dedicata industriei tehnologice

Pentru al doilea an consecutiv, Softlead aduna la linia de start pentru Regatta IT pasionatii de tehnologie din 32 companii IT&C din Romania. Peste 170 de participanti au ales ca in week-end-ul 16-17 septembrie sa puna in valoare strategia, adrenalina si spiritul de echipa intr-o formula inedita, intr-o competitie arbitrata pe mare.

Organizate in echipaje, 16 veliere vor iesi in larg din Marina Life Harbour Limanu, pentru a raspunde provocarii de a afla cum arata topul companiilor de IT si in competitiile de sailing. Nume precum: Zitec, Siveco, Brinel SoftTehnica, Societe Generale Business Solutions, Executor IT, Piticlic (Infomediapro), Ness Romania, AquaSoft, IntelActSoft, Roweb, NXTServers sau Softlead au desemnat echipele participante pentru anul acesta.

"Regatta IT a fost gandit ca un eveniment dedicat profesionistilor din industriile tehnologice, bazat pe un motiv inedit de socializare, cunoastere, atat din perspectiva interna a echipei, cat si din cea a generarii oportunitatilor. Aceasta este miza Softlead pentru industriile IT&C si asa ne dorim sa continuam", Alexandra Roata, Managing Partner Softlead.

Evenimentului i s-au alaturat in calitate de sponsori si parteneri branduri care cred in valorile sportive, in interactiunile naturale dintre oamenii care impartasesc, cu adevarat, aceleasi principii. Nu doar in business, ci si in viata de zi cu zi:

- SetSail: partenerul evenimentului pe mare si pe uscat, prin oferirea ambarcatiunilor care au facut posibil evenimentul

- Zitec: pentru sustinerea celor mai frumoase amintiri ale evenimentului

- Domeniile Samburesti & Aqua Carpatica - pentru cele #1000denuante ale unei experiente de neuitat

- Ford Romania: pentru rapiditate, lux

- BeanzCafe - pentru gustul autentic de cafea, atat de asteptat in fiecare dimineata

- Molipops: pentru savoare adusa prin arome fresh de inghetata

- ConstantinNautics - partenerul nautic al iubitorilor de mare, prin accesorii cu adevarat speciale

- LifeHarbour - gazda evenimentelor cu specific marin

Prieteni si parteneri media ai evenimentului: Wellborn, JetBrains, Internet & Mobile World, Softbinator, Agora, Business24, PR Wave, Radar de Media, Ziare.com, TechBox, DevXCamp, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri.

Despre Regatta IT

Regatta IT este un eveniment creat din dorinta de a consolida relatii. Dar acele relatii care nu sunt gazduite de salile hotelurilor sau targurilor IT, ci intr-un mediu natural, acolo unde conteaza mult mai mult atitudinea, spriritul de echipa, zambetele dezinvolte si pantalonii scurti. Regatta IT s-a nascut dintr-o dorinta de reintoarcere la puritate si libertate, asa cum poate fi doar sentimentul pe care il ai la cateva mile in larg.

Despre Softlead

https://www.regattait.ro functioneaza in Romania ca un generator de lead-uri pentru cele aproape 300 de companii de software listate, oferind acces la o suita de solutii completa pentru toate industriile de activitate din Romania (peste 550 de aplicatii software sunt listate in cadrul platformei).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Regatta IT Softlead Limanu 2017 , #Yachting