Zona de sport, amenajata in Bucuresti de Ambasada Marii Britanii

Miercuri, 08 August 2012, ora 18:50
2677 citiri
Zona de sport, amenajata in Bucuresti de Ambasada Marii Britanii

Ambasada Marii Britanii la Bucuresti si Intersport au amenajat, in Poiana Urbana din Centrul Vechi, o zona de sport deschisa publicului larg, unde se vor desfasura competitii de fotbal, ping-pong, badminton si fusbal, iar participantii pot castiga premii olimpice venite direct de la Londra.

Zona a fost amenajata cu ocazia Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Londra si initiativa a beneficiat de sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.

"Inscrierea la concursurile cu premii se poate realiza fie pe pagina de Facebook a Ambasadei britanice (BritishEmbassyBucharest) sau direct la locatie (Piata Sf. Anton, in spatele Hanului lui Manuc)", informeaza Ambasada Marii Britanii.

Aceste concursuri vor fi organizate in urmatoarele trei weekend-uri, iar in pauzele de competitie doritorii pot urmari transmisiunile directe de la Jocurile Olimpice in Poiana Urbana.

Initiativa Ambasadei britanice face parte din proiectul "Poiana Urbana", organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in perioada 9 iunie - 30 septembrie, in Piata Sf. Anton din Centrul Vechi al Capitalei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#zona sport Centrul Vechi, #investitie Ambasada Marii Britanii, #competitii sport Bucuresti, #competitii sport Centrul Vechi, #evenimente Centrul Vechi Bucuresti , #Stiri Sport