Veste de senzatie pentru Romania: Pe langa EURO 2020, gazduim inca o competitie de top

Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 16:00
968 citiri
Veste de senzatie pentru Romania: Pe langa EURO 2020, gazduim inca o competitie de top
Foto: FRB

Dezvoltarea infrastructurii sportive din ultimii ani face ca Romania sa primeasca la foc automat dreptul de a organiza competitii de cel mai inalt nivel.

Romania va gazdui o grupa de la turneul final al Campionatului European de baschet masculin din 2017 - Eurobasket 2017, a decis FIBA Europe Board, in sedinta sa de sambata, desfasurata la Munchen.

Celelalte grupe vor fi gazduite de Finlanda, Israel si Turcia, iar faza eliminatorie va avea loc in Turcia.

Competitia este programata in perioada 31 august - 17 septembrie 2017, iar meciurile din Romania vor avea loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

La sedinta de la Munchen a participat, in calitate de membru ales, si doamna Carmen Tocala, secretar de stat al MTS si presedinte de onoare al FR Baschet.

Candidatura Romaniei a fost sustinuta la Munchen de o delegatie compusa din Ghita Muresan, singurul baschetbalist roman care a evoluat in NBA, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Victor Ponta, Horia ...citeste mai departe despre "Veste de senzatie pentru Romania: Pe langa EURO 2020, gazduim inca o competitie de top" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania Campionat European Baschet , #Stiri Sport