Câți bani a primit despăgubiri văduva lui Kobe Bryant după ce s-a judecat cu autoritățile din Los Angeles

Joi, 25 August 2022, ora 10:06
503 citiri
Câți bani a primit despăgubiri văduva lui Kobe Bryant după ce s-a judecat cu autoritățile din Los Angeles
Vanessa, văduva lui Kobe Bryant,. Foto: Twitter

Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, a obţinut în instanţă despăgubiri de 16 milioane de dolari în procesul cu privire la fotografiile făcute de reprezentanţi ai biroului şerifului şi de pompieri la locul accidentului din 2020, imagini care au fost trimise de persoanele care le-au făcut şi altor oameni, care nu aveau legătură cu cazul, relatează AP.

Vanessa Bryant a dat în judecată comitatul Los Angeles, după ce salvatorii au distribuit fotografii cu starul NBA, fiica acestuia şi alte victime ale teribilului accident din 2020.

Fotografiile nu au devenit publice, însă cei nouă juraţi au decis că faptul că s-au făcut fotografii cu victimele şi s-au trimis imaginile la alte persoane reprezintă o încălcare gravă a intimităţii şi a afectat-o emoţional pe văduva starului din NBA.

Alături de Vanessa Bryant, a dat în judecată autorităţile şi Chris Chester, care şi-a pierdut în accident soţia şi fiica. El a obţinut despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Fotografiile au circulat în mare parte între angajaţi ai biroului şerifului şi pompieri de la diverse staţii, uneori chiar într-un context de divertisment, inclusiv fiind arătate de către unii angajaţi care jucau jocuri video şi de alţii care participau la un eveniment de premiere. Imaginile de la locul accidentului au fost văzute şi de unele dintre soţiile angajaţilor şi chiar şi de barmanul de la un bar unde se afla pentru a bea un adjunct al şerifului.

Săptămâna trecută, Vanessa Bryant a spus că a fost devastată când a aflat că salvatorii au făcut fotografii la locul prăbuşirii elicopterului în care soţul, fiica ei şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa.

Vanessa Bryant a precizat că trăieşte cu teamă că aceste fotografii ar apărea online. "Este precum Covid-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri".

Superstarul baschetului Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, la vest de Los Angeles, California. ...citeste mai departe despre "Câți bani a primit despăgubiri văduva lui Kobe Bryant după ce s-a judecat cu autoritățile din Los Angeles" pe Ziare.com

#Vanessa Bryant, #Kobe Bryant, #despagubiri , #Stiri Sport