US Open: Niculescu, in turul doi si la dublu - ce au facut Horia Tecau si Andreea Mitu

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 08:42
3283 citiri

Perechea formata din Monica Niculescu si americanca Vania King s-a calificat, in noaptea de miercuri spre joi, in turul al doilea al probei feminine de dublu de la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Si Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer merg mai departe, in timp ce Andreea Mitu a fost eliminata in proba de dublu feminin.

Niculescu si King, favorite 10, s-au impus cu 6-2, 5-7, 7-5, in fata americancelor Ashley Weinhold/Caitlin Whoriskey, intr-o partida care a durat mai bine de doua ore si jumatate.

In turul al doilea, romanca si americanca vor juca impotriva gemenelor Liudmila si Nadia Kicenok, din Ucraina.

Monica (15 WTA la dublu) si Vania (28 WTA la dublu), care au un titlu impreuna anul acesta, la Shenzhen, si-au asigurat un cec de 24.500 dolari si 130 de puncte WTA.

Inaintea partidei de dublu, Monica Niculescu a invins-o categoric pe compatrioata Ana Bogdan, scor 6-0, 6-1, in turul al doilea al probei de simplu.

Tecau si Rojer, favoriti 5, s-au impus cu ...citeste mai departe despre "US Open: Niculescu, in turul doi si la dublu - ce au facut Horia Tecau si Andreea Mitu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Niculescu tur doi dublu US Open, #Monica Niculescu proba dublu US Open, #Horia Tecau dublu US Open, #Andreea Mitu eliminata dublu US Open , #Stiri Sport