Luptator roman la un pas de titlul mondial - meci transmis in 100 de tari

Joi, 11 Iunie 2015, ora 13:01
978 citiri
Luptator roman la un pas de titlul mondial - meci transmis in 100 de tari
Foto: SuperKombat

Luptatorul roman Bogdan Stoica va fi declarat challenger obligatoriu la titlul mondial Superkombat al categoriei cruiser daca se va impune sambata, la Zurich, in Elvetia, in fata jamaicanului Horace "Boy Boy" Martin, intr-o confruntare care va fi co-main-event-ul galei Superkombat Editie Speciala.

Detinator al centurii mondiale intre mai 2012 si decembrie 2013, Stoica (41 victorii, 31 KO - 7 infrangeri) a bifat trei succese consecutive, iar confruntarea cu Martin (41 de victorii, 20 KO - 5 infrangeri) va fi decisiva pentru stabilirea aspirantului numarul 1 la titlul suprem.

"Am urmarit mai multe meciuri cu el, este neinvins de un an si jumatate, insa sunt determinat sa demonstrez ca sunt numarul 1 in lume la categoria asta si promit ca pana in decembrie, centura va reveni in Romania", a declarat Bogdan Stoica (25 de ani).

Este a doua gala Superkombat pe care promotia condusa de Eduard Irimia o organizeaza in Elvetia, dupa cea de anul trecut de la Geneva.

Citeste mai departe despre "Un luptator roman, la un pas de titlu mondial: Partida va fi in direct in aproape 100 de tari" pe Ziare.com.

#Bogdan Stoica titlu mondial , #Stiri Sport