Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Trafic restrictionat in Capitala, din cauza meciului Romania-Grecia

Trafic restrictionat in Capitala, din cauza meciului Romania-Grecia


Traficul rutier va fi restrictionat marti incepand cu ora 15,00, cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal Romania-Grecia, pe Stadionul Arena Nationala.

Potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, traficul rutier va fi restrictionat gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; str. Vatra Luminoasa, intre sos. Mihai Bravu si str. Pierre de Coubertin, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Traseele mijloacelor RATB vor fi deviate incepand cu orele 18,00. Mijloacele de transport in comun vor intoarce la depoul Vatra Luminoasa.

De asemenea, circulatia va fi restrictionata si pe str. Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson.

Exceptie de la restrictiile rutiere fac autovehiculele destinate situatiilor de urgenta, precum si transportul RATB.

Accesul auto in incinta Stadionului National Arena se va face prin intrarile dinspre bd. Basarabia, str. Maior Coravu si str. Sergent Vasile Serbanica.

Rutele ocolitoare sunt: sos. Mihai Bravu - sos. Iancului - sos. Pantelimon; bd. Unirii - bd. Basarabia - bd. Chisinau - sos. Pantelimon.

Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Peste 3.700 de politisti si 900 de jandarmi asigura ordinea publica cu ocazia desfasurarii meciului Romania-Grecia care va avea loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 21,00.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1231 ori