Tiriac dezvaluie ce a vorbit cu Ponta si Iohannis: Facem ceva ce n-a facut nimeni! Eu pun 40 de milioane de euro!

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 07:15
1164 citiri

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac a facut publice doua discutii pe care le-a avut cu Victor Ponta si Klaus Iohannis pentru a pune in practica un plan pe care l-a propus, pentru dezvoltarea infrastructurii sportive din Romania si indreptarea tinerilor catre sport.

Tiriac a mentionat ca prima discutie a avut-o cu Victor Ponta, in perioada in care acesta inca mai era premierul Romaniei.

Lui Ponta, Tiriac spune ca i-a propus un plan pentru dezvoltarea infrastructurii sportive prin constructia unor stadioane noi. Tiriac sustine ca doreste sa puna o parte din costuri, pana la 40 de milioane de euro, iar restul finantarii sa fie asigurat din fonduri europene.

"O sa ajungem complet handicapati daca nu salvam viitorul tineretului. I-am zis lui Ponta: 'Sunt dispus sa pun 10-20-40 de milioane de euro! Sa iau de la Bruxelles de trei ori atata si facem ceva ce n-a facut nimeni! Facem niste stadioane si va promit ca nu le duc la Monte Carlo!' Ponta mi-a zis 'Domnu' Tiriac, nu am pe nimeni. ...citeste mai departe despre "Tiriac dezvaluie ce a vorbit cu Ponta si Iohannis: Facem ceva ce n-a facut nimeni! Eu pun 40 de milioane de euro!" pe Ziare.com

#Ion Tiriac discutie Klaus Iohannis, #Ion Tiriac discutie Victor Ponta, #Ion Tiriac promisiuni sport , #Stiri Sport