A apărut primul caz de telemuncă în fotbal! Cine e antrenorul care a ales această cale

Duminica, 22 Ianuarie 2023, ora 17:09
343 citiri
A apărut primul caz de telemuncă în fotbal! Cine e antrenorul care a ales această cale
Primul antrenor care alege telemunca FOTO facebook

Antrenorul echipei Linares, Alberto Gonzalez, a anunţat că îşi va continua activitatea în acest sezon alternând telemunca şi prezenţa fizică la antrenamente şi meciuri.

El a precizat că a luat această decizie pentru a petrece mai mult timp cu fiicele sale, fiind în plin proces de divorţ. Soluţia telemuncii i-a fost propusă antrenorului de conducerea clubului.

“Am abordat clubul pentru a-i spune că sunt într-o situaţie care necesită prezenţa mea la Malaga, în oraşul meu, şi că va trebui să plec. Această posibilitate, a telemuncii, nici nu mi-a trecut prin cap”, a afirmat el, potrivit RMC Sport.

Consiliul de Administraţie i-a oferit posibilitatea unei soluţii intermediare, însă el a insistat asupra faptului că prioritatea sa era să fie prezent o săptămână din două, având în vedere necesitatea de a fi alături de fiicele sale.

Primul meci la care Gonzalez va presta telemuncă este cel de la ora 18.00, cu formaţia Celta Vigo II. “Voi purta cască şi voi comunica permanent cu cei de acolo”, a explicat el. ...citeste mai departe despre "A apărut primul caz de telemuncă în fotbal! Cine e antrenorul care a ales această cale" pe Ziare.com

#antrenor, #telemunca, #fotbal, #Spania, #copii, #divort , #Stiri Sport