Sindicalistii din TVR ii cer lui Ponta sa creasca taxa TV pentru a transmite EURO 2016

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 20:18
978 citiri
Sindicalistii din TVR ii cer lui Ponta sa creasca taxa TV pentru a transmite EURO 2016
Foto: Facebook/ FRF

Sindicalistii din Televiziunea Romana ii cer premierului Victor Ponta sa indexeze taxa TV pentru ca postul public sa isi permita achzitionarea drepturilor TV ale Euro 2016.

Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR (SPUSTV), principalul sindicat din Televiziunea Romana, transmite ca indexarea taxei cu 50 de bani si desfiintarea unor comisioane ar aduce suficienti bani in bugetul institutiei pentru ca aceasta sa poata achizitiona dreptul de a transmite partidele de la turneul final din Franta.

"Domnule Prim Ministru, vreau sa va rog ca sa luati in calcul ca in acest moment exista, teoretic si practic, o singura forta capabila sa ajute TVR sa isi indeplineasca misiunea de serviciul public. Si aceasta forta este Guvernul Romaniei. Practic, va rog sa luati foarte serios in calcul ca, din taxa TV de 4 lei, 50 de bani, adica 12%, se duc direct in buzunarele celor care o colecteaza, ca din restul banilor alte 5 procente se duc lunar pe costul utilitatilor si aproape 1 milion ...citeste mai departe despre "Sindicalistii din TVR ii cer lui Ponta sa creasca taxa TV pentru a transmite EURO 2016" pe Ziare.com

#TVR Euro 2016, #Ponta TVR EURO 2016, #EURO 2016 meciuri Dolce , #Stiri Sport