Simona Halep castiga in stil de mare jucatoare la Miami si se califica in optimi

Sambata, 26 Martie 2016, ora 22:06
1336 citiri
Simona Halep castiga in stil de mare jucatoare la Miami si se califica in optimi
Foto: fedcup.com

Simona Halep a castigat, sambata seara, partida din turul al treilea al turneului WTA de la Miami, scor 6-4, 6-1, impotriva tenismenei Julia Goerges, din Germania.

Jucatoarea din Romania s-a calificat astfel in optimile de finala ale turneului american.

Meciul a durat o ora si 35 de minute si a inceput cum nu se poate mai prost pentru romanca, aceasta fiind condusa cu 3-0. De la acel scor, insa, Simona a mai pierdut doar doua game-uri in acest meci. Jucatoarea noastra si-a revenit superb si a condus cu 5-3, reusind sa castige primul set cu 6-4.

Setul al doilea a inceput cu Goerges in avantaj, insa Halep nu i-a mai dat nicio sansa adversarei sale si a castigat sase game-uri consecutive, calificandu-se fara emotii in turul urmator.

In optimi, Simona va evolua impotriva britanicei Heather Watson, locul 69 mondial, care a trecut in trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-3, de belgianca Yanina Wickmayer, locul 47 WTA. Partida va fi transmisa in direct de Ziare.com.

Simona a intalnit-o ...citeste mai departe despre "Simona Halep castiga in stil de mare jucatoare la Miami si se califica in optimi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Simona Halep LIVE Miami, #Simona Halep Julia Goerges, #Halep turul trei Miami, #Simona Halep direct Miami , #Stiri Sport