Scrisoare catre Victor Ponta: Un primar ii cere milioane de euro pentru un stadion de lux

Marti, 26 Mai 2015, ora 21:00
864 citiri
Scrisoare catre Victor Ponta: Un primar ii cere milioane de euro pentru un stadion de lux
Foto: Facebook/Nicolae Robu

Intr-un moment in care in Romania se lucreaza de zor la dezvoltarea infrastructurii sportive, primarul unui oras important a hotarat sa-i trimita o scrisoare premierului Victor Ponta pentru a-i solicita fonduri pentru constructia unui stadion de lux.

La cateva saptamani dupa ce Guvernul a aprobat finantarea unui nou stadion la Targu Jiu, primarul din Timisoara, Nicolae Robu, cere si el bani pentru un proiect similar, conform Opinia Timisoarei.

Robu si-a motivat demersul spunand ca nu intelege de ce la Timisoara nu se poate construi un stadion nou, in conditiile in care pentru alte orase s-au gasit fonduri.

"Pe noi nu ne deranjeaza ca in Bucuresti se face un al doilea stadion pe banii statului roman, nu ne dernajeaza ca se face un nou stadion la Craiova, nu ne deranjeaza nici ca se face un nou stadion la Targu Jiu, chiar ne bucuram de asta, dar nu ne putem impaca cu situatia aceasta, in care Timisoara nu apare pe nicio lista de finantare a unor obiective majore, care depasesc ...citeste mai departe despre "Scrisoare catre Victor Ponta: Un primar ii cere milioane de euro pentru un stadion de lux" pe Ziare.com

#stadion nou timisoara, #scrisoare Nicolae Robu VIctor Ponta , #Stiri Sport