Schumacher "prezinta momente de constienta si de trezire", dupa 96 de zile de coma

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 14:14
1158 citiri
Schumacher "prezinta momente de constienta si de trezire", dupa 96 de zile de coma

Fostul campion mondial german de Formula 1 Michael Schumacher, spitalizat de trei luni in Franta dupa un grav accident la schi, "prezinta momente de constienta si de trezire", a anuntat vineri purtatoarea sa de cuvant.

"Michael face progrese in drumul sau. El prezinta momente de constienta si de trezire. Noi suntem permanent alaturi de el in aceasta lunga si dificila lupta, impreuna cu echipa spitalului din Grenoble, si ramanem increzatori", a scris purtatoarea sa de cuvant, Sabine Kehm.

Purtatoarea de cuvant nu a oferit insa detalii suplimentare despre sanatatea lui Michael Schumacher: "Este absolut necesar pentru a respecta intimitatea lui Michael si a familiei sale, dar si pentru a lasa echipa medicala sa lucreze in liniste".

Sabine Kehm a dorit sa adreseze inca o data multumiri "pentru toate mesajele de simpatie si de sustinere primite neincetat".

Michael Schumacher se afla internat de 14 saptamani intr-un spital din Grenoble, dupa accidentul de schi pe care l-a suferit in statiunea Meribel din Alpii Francezi, pe 29 decembrie.

In varsta de 45 ani, fostul septuplu campion mondial de Formula 1 a fost supus initial la doua operatii de neurochirurgie si, de atunci, a fost mentinut in coma indusa. La o luna de la internare, insa, medicii au demarat procesul treptat de trezire.

Starea de sanatate a campionului german est un motiv constant de speculatii, iar anturajul sau a reiterat, in numeroase ocazii, ca singurele informatii valide sunt cele difuzate de apropiatii sai ori de echipa medicala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Schumacher coma, #Schumacher sanatate, #Schumacher accident , #Stiri Sport