Sarbatoare in Piata Constitutiei: Steaua a incheiat campionatul cu artificii FOTO

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 08:14
2430 citiri
Sarbatoare in Piata Constitutiei: Steaua a incheiat campionatul cu artificii FOTO

Jucatorii campioanei Romaniei, Steaua Bucuresti, care au primit, marti seara, medaliile pentru titlul national cu numarul 24 din istoria clubului, au plecat din Piata Constitutiei, dupa ce au sarbatorit alaturi de fani, cu focuri de artificii si sampanie, timp de aproximativ 30 de minute.

Dupa ce au fost recompensati la Arena Nationala cu tricourile de campioni, stelistii s-au urcat intr-un autocar descoperit, luand cu ei trofeul Ligii I, primit dupa meciul din ultima etapa, cu FC Brasov, scor 4-0.

La sosirea autocarului in Piata Constitutiei, unde au fost prezenti circa 5.000 de fani, managerul Mihai Stoica a spus: "Liniste, vorbeste Reghe". Antrenorul a luat microfonul, a strigat "Gigi Becali", iar majoritatea fanilor a inceput sa huiduie.

In Piata Constitutiei a avut loc un spectactol de artificii de cinci minute, fanii cantand alaturi de fotbalisti melodia: "Sunt fericit si ma simt bine".

Managerul Mihai Stoica a scandat impotriva Rapidului de la microfonul avut in autocar.

Fanii Stelei i-au scandat tehnicianului stelist: "Reghe, nu pleca, asta este casa ta."

Steaua si-a asigurat al 24-lea titlu de campioana la 4 mai, cu cinci etape inainte de final. Ultimul titlu castigat de Steaua dateaza din 2006

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Steaua campioana Romania, #Steaua sarbatoare Piata Constitutiei , #Stiri Sport