Romania, cu echipament contrafacut la Olimpiada? Ce au gasit politistii la perchezitiile de vineri

Vineri, 12 August 2016, ora 20:00
1080 citiri
Romania, cu echipament contrafacut la Olimpiada? Ce au gasit politistii la perchezitiile de vineri
Foto: tolo.ro

In urma perchezitiilor care au avut loc vineri la firma care a furnizat echipamentul destinat sportivilor de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 politistii au gasit 180 de echipamente sportive la COSR si alte aproximativ 1.000 la sediul firmei ce a furnizat echipamentele care le-au creat probleme sportivilor.

De asemenea, au fost ridicate si mai multe documente legate de tranzactiile comerciale cu astfel de produse, au declarat surse apropiate anchetei.

Politistii au indisponibilizat si alte echipamente sportive similare cu cele care au ajuns la membrii lotului olimpic.

In urma perchezitiilor care au avut loc vineri dimineata, la COSR au mai fost gasite alte 180 de articole sportive susceptibile ca sunt contrafacute, iar la sediul firmei care le-a furnizat au fost sigilate alte aproximativ 1.000 de astfel de produse.

Politistii au ridicat mai multe mostre care vor fi expertizate de specialisti urmand ca titularul marcii originale sa comunice prejudiciul care i-a fost adus ...citeste mai departe despre "Romania, cu echipament contrafacut la Olimpiada? Ce au gasit politistii la perchezitiile de vineri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#echipament Romania Jocurile Olimpice, #perchezitii echipament Romania Olimpiada , #Stiri Sport