Romania ar putea pierde organizarea Euro 2020 din cauza National Arena

Luni, 29 Februarie 2016, ora 17:40
1301 citiri
Romania ar putea pierde organizarea Euro 2020 din cauza National Arena
Foto: FRF

Romania ar putea pierde dreptul de a organiza meciuri la Campionatul European din 2020 din cauza problemelor de la National Arena.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, sustine ca acoperisul stadionului trebuie certificat sau schimbat in scurt timp pentru ca UEFA interzice lucrari la arene incepand cu anul 2017.

"Pana in vara anului 2017, adica pana anul viitor, trebuie sa le comunicam celor de la UEFA daca vom mai schimba ceva sau nu la acest stadion, in perspectiva lui Euro 2020. Dar, noi acum nu stim daca cei de la Primarie vor sa schimbe sau nu acest acoperis, nu stim ce se va intampla cu stadionul, cand se va redeschide.

Pana anul viitor trebuie sa rezolvam aceasta problema, pentru ca, in caz contrar, vom pierde gazduirea partidelor. Celelate stadioane, care au fost alese pentru antrenamente se afla pe lista de prioritati a autoritatilor, mai mare este problema cu Arena Nationala", ...citeste mai departe despre "Romania ar putea pierde organizarea Euro 2020 din cauza National Arena" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#national arena inchis, #National Arena Euro 2020, #National Arena acoperis , #Stiri Sport