Romania, aproape de un esec istoric: Adio Euro 2020 la Bucuresti?

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 07:04
1147 citiri
Romania, aproape de un esec istoric: Adio Euro 2020 la Bucuresti?
Foto: Captura DigiSport

Romania este foarte aproape de a inregistra un esec istoric, putand pierde dreptul de a organiza meciuri la Campionatul European din 2020.

Bucurestiul a fost desemnat oras gazda la turneul final din 2020 in urma cu ceva mai mult de un an, insa pana in acest moment n-au fost incepute niciuna dintre lucrarile majore de infrastructura asumate de tara noastra prin dosarul de candidatura.

Mircea Sandu, fost presedinte al FRF si fost membru in Comitetul Executiv al UEFA, a sustinut, la DigiSport, ca Romania are sanse mari sa ramana fara dreptul de a organiza cel mai mare eveniment sportiv din istoria tarii.

Acesta acuza ca se fac investitii in alte orase, si da ca exemplu noul stadion din Targu Jiu, in timp ce investitiile promise in dosarul depus la UEFA intarzie sa inceapa.

"Au trecut un an si doua luni de cand am aprobat in Comitetul Executiv la UEFA si nu vad sa se fi intamplat ceva acolo. Dosarul ala are niste obligatii foarte clare, pe care statul roman prin guvernul ...citeste mai departe despre "Romania, aproape de un esec istoric: Adio Euro 2020 la Bucuresti?" pe Ziare.com

#Bucuresti Euro 2020, #Romania pierde Euro 2020, #Bucuresti Romania Campionat European 2020, #Euro 2020 Romania , #Stiri Sport