Romania a mers la Jocurile Olimpice cu un echipament contrafacut

Luni, 08 August 2016, ora 13:01
1349 citiri
Romania a mers la Jocurile Olimpice cu un echipament contrafacut
Foto: tolo.ro

In ceea ce se anunta a fi cea mai slaba participare la Jocurile Olimpice din ultimii 50 de ani, Romania a mers la Rio cu un echipament contrafacut, de o calitate indoielnica.

Fara sa spuna ca echipamentul este scuza pentru parcursul modest din ultimele doua zile, mai multi sportivi au acuzat, sub protectia anonimatului, ca au avut o problema in plus la Rio.

Echipamentul Kappa pe care sportivivii il folosesc in actiunile oficiale (tricouri, bluze si treininguri oficiale) a cedat dupa doar cateva zile, conform dezvaluirilor facute de jurnalistul Catalin Tolontan. Sportivii poarta acest echipament in actiunile oficiale, in timp ce in concursuri il folosesc pe cel personal.

In ce au constat problemele? Inscriptiile cu "Team Romania" s-au rupt, in timp ce alte tricouri s-au largit sau s-au decolorat, aratand de parca ar fi fost folosite cateva luni intregi.

Echipamentul este produs de firma italiana Kappa, insa pe etichete apare numele unei alte companii: Sol's Europe din ...citeste mai departe despre "Romania a mers la Jocurile Olimpice cu un echipament contrafacut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#echipament Romania Olimpiada, #echipament contrafacut Romania Olimpiada , #Stiri Sport