Sute de mii de bilete vândute deja la Cupa Mondială din 2023

Marti, 17 Ianuarie 2023, ora 18:14
245 citiri
Sute de mii de bilete vândute deja la Cupa Mondială din 2023
Cupa Mondială din 2023 va avea o audienta mare FOTO facebook

Peste o jumătate de milion de bilete au fost deja vândute pentru Cupa Mondială feminină de fotbal, competiţie care va avea loc în Australia şi Noua Zeelandă, au anunţat FIFA şi Federaţia australiană.

Potrivit datelor publicate marţi, iubitori ai fotbalului din peste 120 de ţări şi regiuni au cumpărat bilete pentru cea de-a noua ediţie a Cupei Mondiale feminine, prima din istorie care se va disputa cu 32 de echipe.

Competiţia va debuta în data de 20 iulie, la Auckland, cu meciul dintre Noua Zeelandă şi Norvegia. Cele mai căutate bilete au fost cele pentru finala programată pe 20 august, pe Stadium Australia din Sydney.

Suporterii "Steel Roses", cum este supranumită selecţionata feminină a Chinei, se numără printre cei care au cumpărat cele mai multe tichete, alături de fanii din cele două naţiuni gazdă şi de cei din Anglia, Qatar, Statele Unite şi Canada.

FIFA a precizat că sunt programate mai multe faze de vânzare a biletelor, oferindu-le astfel fanilor mai multe oportunităţi de a cumpăra tichete pentru partidele care sunt momentan indisponibile. ...citeste mai departe despre "Sute de mii de bilete vândute deja la Cupa Mondială din 2023" pe Ziare.com

#Cupa Mondiala 2023, #fotbal, #bilete, #Australia, #Noua Zeelanda, #vandute , #Stiri Sport