Real Madrid va avea un nou sponsor principal in sezonul 2014

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 16:24
1998 citiri
Real Madrid va avea un nou sponsor principal in sezonul 2014

Clubul Real Madrid va avea din sezonul viitor un nou sponsor principal, compania aeriana Emirates, care inlocuieste societatea de pariuri online Bwin, al carei nume a aparut in ultimele sase sezoane pe tricourile gruparii de pe Santiago Bernabeu.

Noul contract de sponsorizare al madrilenilor va fi semnat joi, la stadionul Santiago Bernabeu, de presedintele lui Real, Florentino Perez, si de conducatorul Emirates Airlines, seicul Ahmed bin Saed al Maktoum.

Agentia EFE precizeaza, totodata, ca nici Bwin nu va renunta la colaborarea cu Real Madrid, urmand sa semneze un acord in baza caruia va deveni sponsor digital oficial al clubului din capitala Spaniei.

Conform site-ului arabianbusiness.com, intelegerea dintre Real Madrid si Emirates Alirlines va avea o durata de patru ani, perioada in care gruparea madrilena urmeaza sa incaseze suma totala de 160 milioane milioane dolari (120 milioane euro).

Publicatia araba reaminteste ca o alta companie aeriana din zona Golfului, Qatar Airways, a devenit recent primul sponsor comercial al lui FC Barcelona, marea rivala a lui Real Madrid, in cadrul unei tranzactii evaluate la 40 milioane dolari pe sezon.

#Real Madrid sponsor principal, #Real Madrid club afaceri , #Stiri Sport