Putin muta din nou defensiv: Gestul care arata problemele cu care se confrunta Rusia

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 17:01
1085 citiri

Rusia incepe sa resimta din ce in ce mai puternic problemele financiare, motiv pentru care Vladimir Putin este fortat sa stranga cureaua si sa reduca drastic din cheltuieli.

Pentru a doua oara in ultima luna, presedintele Rusiei a hotarat sa micsoreze bugetul destinat organizarii Campionatului Mondial de fotbal din 2018, anunta The Fiscal Times.

De aceasta data, Putin a hotarat sa micsoreze cu 40% numarul hotelurilor ce vor fi construite in vederea organizarii turneului final, de la 63 la 38. Este o decizie la limita, pentru care Putin a trebuit sa vorbeasca personal cu presedintele FIFA Sepp Blatter.

Hotelurile trebuiau construite din fonduri private, numai ca investitorii au refuzat sa contribuie, in conditiile in care economia Rusiei este subreda, iar exemplul Olimpiadei de la Sochi le da fiori, intrucat hotelurile de acolo sunt astazi parasite.

Mega-proiectul lui Putin, un fiasco - nota de plata a sosit!

Ministrul Sportului din Rusia, Vitaly Mutko, a confirmat... citeste mai departe despre "Putin muta din nou defensiv: Gestul care arata problemele cu care se confrunta Rusia" pe Ziare.com

#Vladimir Putin buget Cupa Mondiala, #reducere buget Cupa Mondiala Rusia , #Stiri Sport