Propunerea care i-a scos din sarite pe rusi: E pur si simplu absurd!

Marti, 02 Iunie 2015, ora 22:31
829 citiri
Propunerea care i-a scos din sarite pe rusi: E pur si simplu absurd!
Foto: Kremlin

Publicatii din intreaga lume aduc in discutie boicotarea Cupei Mondiale din Rusia (2018), pe fondul scandalului de coruptie in care este implicata FIFA, insa acest lucru ii enerveaza pe rusi.

Boicotarea turneului final din 2018 a fost o tema de discutie importanta in ultimele zile, in Marea Britanie si SUA, dar rusii sunt convinsi ca nu se vor intampla acest lucru.

"Nu va fi niciun boicot al Cupei Mondiale pe care o vom organiza. Este imposibil! E pur si simplu absurd!", a spus presedintele Comitetului Olimpic Rus, Alexander Zhukov, la o intalnire cu Vladimir Putin.

Autoritatile din Elvetia au arestat, miercuri dimineata, sapte persoane anchetate privind fapte de coruptie, intr-un caz instrumentat de FBI si Departamentul american de justitie.

Cele sapte persoane sunt Jeffrey Webb (Marea Britanie), vicepresedinte al FIFA si presedinte al CONCACAF, Eduardo Li (Costa Rica), viitor membru al Comitetului Executiv al FIFA, Julio Rocha, delegat cu dezvoltarea FIFA, Costas Takkas ...citeste mai departe despre "Propunerea care i-a scos din sarite pe rusi: E pur si simplu absurd!" pe Ziare.com

#Vladimir Putin Cupa Mondiala, #boicot Rusia Cupa Mondiala , #Stiri Sport