Primaria Sectorului 1 plateste 5.000 de euro lunar pentru marca Rapid desi nu are echipa pentru ea

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 20:58
1859 citiri
Primaria Sectorului 1 plateste 5.000 de euro lunar pentru marca Rapid desi nu are echipa pentru ea
Foto: Hepta

Primaria Sectorului 1 a anuntat ca a obtinut dreptul de a utiliza marca Rapid desi nu are o echipa pentru aceasta.

Cinci mii de euro lunar, plus TVA, vor intra in conturile FC Rapid, societate intrata in faliment, pentru inchirierea unei marci care, cel putin momentan, nu poate fi folosita.

Recunoaste acest lucru chiar primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, care spune ca negocierile pentru a prelua una dintre formatiile infiintate in vara anului trecut continua.

"Ne-am inteles pentru 5.000 de euro lunar. Sa vedem care va fi echipa pe care o vom inscrie. Parca ar fi Miscarea CFR, dar nici ei nu sunt foarte hotarati, pretentiile lor sunt foarte mari. Cu AFC Rapid nu cred ca mai intra in discutie, pentru ca are 2 milioane de lei datorie. Le-am spus daca va platiti datoria la ANAF putem sta de vorba. Dar nu cred ca isi pot plati datoria.

Cei de la Miscarea CFR au si ei pretentii, vor 50 la suta din aceasta asociere, ceea ce este foarte mult. Ei nu vin cu nimic. Sa vedem, am variante, pana pe 26 iulie mai astept. Eu sper sa le vina mintea de pe urma, pentru ca cer prea mult si nu ofera mare lucru", a declarat Tudorache pentru News.ro.

Acordul de utilizare a marcii este valabil pana cand aceasta va fi scoasa la licitatie de lichidatorul judiciar al Rapidului.

Aceasta licitatie este programata pentru sfarsitul lunii septembrie, insa deocamdata nu exista o data certa, nici macar evaluarea brandului nefiind finalizata. ...citeste mai departe despre "Primaria Sectorului 1 plateste 5.000 de euro lunar pentru marca Rapid desi nu are echipa pentru ea" pe Ziare.com

#Primarie Sector 1 bani Rapid, #Primarie bani marca Rapid, #Rapid faliment licitatie , #Stiri Sport